Ben Jij bij de EePee Presentatie en TreurTeeVee Viewing?

Wie voor 14 april Traandeelhouder wordt, krijgt een uitnodiging voor een heel speciaal feestje: de viewing van een aantal fragmenten uit de eerste aflevering van TreurTeeVee en de presentatie van de EePee.

Na alle verhalen over een EePee en TreurTeeVee is de tijd bijna daar om ons werk met heel veel trots te gaan presenteren. Daarom organiseren wij eind april een feestje. De EePee wordt gepresenteerd met een uniek optreden van de band. En we houden een TreurTeeVee viewing, voorlopig de enige vertoning van het materiaal.

Dit feestje is voor Traandeelhouders en voor genodigden, maar jij kan er ook bij zijn. Als je voor 14 april Traandeelhouder wordt krijg je een van de exclusieve uitnodigingen.

Traandeelhouders

Word Traandeelhouder Circus TreurdierCircus Treurdier werkt er hard aan om als organisatie zo zelfstandig mogelijk te zijn en zo financieel onafhankelijk mogelijk te blijven van subsidies.
Door Traandeelhouder te worden ondersteun je ons heel direct voor 5, 10 of 15 euro per maand en wordt je onderdeel van de almaar groeiende Treurdiercommunity.
Meer informatie over wat het Traandeelhouderschap vind je door hier te klikken.
Direct opgeven kan hier

 

Lees meer over TreurTeeVee:
“Zeven Koffie” Dat Was Mijn tekst
De Contouren van TreurTeeVee Doemen Op
De Geboorte van TreurTeeVee
Weekendje Weg Om Te Schrijven

Lees meer over de EePee:
Blik Achter de Schermen Bij de EePee Opnamen
De EePee