Bestuurswisseling

Na acht jaar trouwe dienst zwaaien we een belangrijk Treurdier uit. Bestuursvoorzitter en –tijger Bram de Jaeger is aan het einde van zijn twee termijnen gekomen en draagt daarom, zoals de fatsoensnormen in onze sector dat voorschrijven, de fakkel over.

Bram was een rots in de branding binnen de ontwikkeling van ons gezelschap de afgelopen jaren en bleef ons trouw in allerlei weersomstandigheden. Sinds 2013 als scherpzinnige penningmeester en de laatste 3 jaar als zeer betrokken voorzitter. We gaan zijn liefdevolle enthousiasme, plechtige zorgvuldigheid en tomeloze inzet enorm missen. Heel veel dank Bram!

Maar waar het ene oog bedroefd is, mag het andere al stralen, want de krater die Bram achterlaat wordt kostelijk gevuld. Per 1 september verwelkomen wij twee schitterende nieuwe bestuursleden: marketingkanon Heleen Ririassa zal met de bestuurlijke scepter gaan zwaaien als nieuwe voorzitter van onze stichting. Daarnaast zal ook documentaire-vedette (en traandeelhouder van het eerste uur) Sarah Sylbing plaatsnemen aan de bestuurstafel. Zij volgt daarmee Anne Houwing op, die eerder dit jaar het bestuur verliet.

Welkom Heleen en Sarah!