Circus Treurdier ClubHuis

ClubHuis editie twee: MAANDAG 19 JUNI a.s.

Tijd: 20.30 (inloop vanaf 20.00!), na aanvang geen toegang.
Einde programma: 22.00
Einde (inclusief borrel): 23.00

Locatie: Sexyland, Ms. van Riemsdijkweg 39, 1033 RC Amsterdam.
Kosten slechts 5 euro p.p.
Reserveer (verplicht) snel uw plek via clubhuis@circustreurdier.nl.

Problems

De tournee van Night of the Problems is inmiddels voorbij, maar al onze problemen nog niet. Daarom zal ook deze tweede ClubHuis-avond in het teken staan van de oneindige hoeveelheid problemen die ons dagelijks via de media bereiken en hoe we daarmee om moeten gaan.

Wat kunt u verwachten

  • Een avond waarop er uit nostalgische overwegingen een aantal fragmenten uit Night of the Problems zal worden gespeeld.
  • Mediapsychologe Monique Timmers die ons meer zal vertellen over de manieren waarop onze eigen geest ons voor de gek probeert te houden als het om het omgaan met wereldproblematiek gaat. Ze zal laten zien welke rol de media hierin tegenwoordig spelen of zouden moeten spelen en nieuwsgierige vragen uit het publiek beantwoorden. Discussie! Licht aan!
  • Jawel: ook Koenijn zal er zijn met weer een geheel nieuwe speech.
  • Muziek, met instrumenten die bespeeld worden door echte computers van vlees en bloed.
  • Een publiekspoll: wat vindt u nou echt?!
  • De hele nacht (ok, tot 23u)  doorpraten met de makers aan de bar!

Met: Ellen Parren, Peter van Rooijen, Jan-Paul Buijs, Wilko Sterke, Thomas Spijkerman, het Koenijn, Joost van Hezik en Monique Timmers!

Wat is het ClubHuis

Vanaf dit jaar is Circus Treurdier begonnen met het ‘Circus Treurdier ClubHuis’.
Het ClubHuis is ontstaan vanuit de behoefte van de Treurdieren om ook op andere, meer informele, manieren dan alleen met de vertoning van onze voorstellingen en televisieserie met ons publiek in contact te treden. Het ClubHuis opent haar deuren voor bijeenkomsten bedoeld om samen dieper op de thematiek van de projecten van Circus Treurdier in te gaan en om bijvoorbeeld nieuwe dingen uit te proberen.

In 2017 hebben wij zodoende vier ClubHuis-bijeenkomsten op het program staan.