Eerste seizoen TreurTeeVee genomineerd voor Kees Holierhoek Scenarioprijs!

Eervol nieuws! Het eerste seizoen van TreurTeeVee is genomineerd voor de Kees Holierhoek Scenarioprijs! We zijn ontzettend blij met deze mooie nominatie. Op 22 november horen de schrijvers Ellen, Jan-Paul, Peter en Thomas, of ze de prijs gewonnen hebben.

De Kees Holierhoek Scenarioprijs wordt voor de 13e keer uitgereikt aan de scenarioschrijvers van de beste oorspronkelijke Nederlandse serie. De winnaar ontvangt een bedrag van € 15.000. Daarmee is de Kees Holierhoek Scenarioprijs de grootste scenarioprijs in het Nederlands taalgebied. De andere twee genomineerden zijn: Fenix en Penoza seizoen 5.

De jury bestaat uit voorzitter Joop Daalmeijer (oud-omroepbestuurder), Anne van Melick (scenarioschrijver en studieleider Scenario aan de Nederlandse Filmacademie), Willem Capteyn (scenarioschrijver) en Hans Beerekamp (journalist en televisierecensent).

Oorspronkelijk Nederlandse series die tussen 2017 en 2018 op televisie of online in première gingen, komen voor de prijs in aanmerking. Meer informatie: keesholierhoekscenarioprijs.nl