Emile Zeldenrust

Emile Zeldenrust is in 2009 afgestudeerd aan de performanceopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien heeft hij in veel theatervoorstellingen gespeeld bij o.a. Het Zuidelijk Toneel, Het Gelders Orkest, Het Huis van Bourgondië en Speeltheater Holland.
Ook is hij als theatermaker en schrijver actief bij performancecollectief Kamp Kalf en bij de voorstelling DORP/het verhaal van een uitzicht die in 2012 de Grünschnabel won in Baden (Zwitserland). Daarnaast heeft hij een aantal concepten en scripts geschreven voor Villa Achterwerk (VPRO) en Omroep Maxim (VPRO). Bij deze projecten was hij ook betrokken als acteur en als editor.

In de periode 2006-heden is Emile zich tevens steeds meer gaan richten op het ontwerpen en bouwen van websites voor kleine, veelal creatieve ondernemingen. De websites die hij heeft gemaakt zijn voornamelijk speelse, ongewone webpagina’s. Gaandeweg is hij steeds bedrevener geworden in het ontwerpen, programmeren en beheren van verscheidene websites.

Verder heeft Emile een vaarbewijs, zin in het leven en lak aan mensen die zich misdragen in het verkeer. Zijn rechtervoet is ongeveer 1 cm langer dan zijn linkervoet.

www.emilezeldenrust.nl