Routebeschrijving Schramstudio’s

Met de fiets vanaf Amsterdam-Centrum/Oost

Neem achter het Centraal Station de pont richting Buiksloterweg (dat zijn de twee middelste aanlegsteigers, elke 6 minuten). Als je van de pont komt ga je meteen linksaf richting EYE, over het bruggetje. Fiets rechtdoor langs EYE, langs de appartementen aan het IJ. Sla vóór het paarse Shellgebouw rechtsaf (Bundlaan). Fiets rechtdoor tussen het Shellgebouw en de appartementenblokken en neem de eerste straat links (Grasweg). Na een stuk rechtdoor maakt de weg een flauwe bocht naar links. De Schramstudio’s bevinden zich na 150 meter aan je rechterhand.

Met de fiets vanaf Amsterdam-West

Neem bij de kruising Tasmanstraat-Houtmankade de pont richting Distelweg (elke 30 minuten, dienstregeling). Als je van de pont komt ga je meteen rechtsaf (Grasweg). De Schramstudio’s zijn na 400 meter aan je linkerhand.

Te voet

Beide fietsroutes zijn ook te lopen. Van het Buiksloterwegveer naar de Schramstudio’s is ongeveer een kwartier wandelen. Vanaf het Distelwegveer ongeveer 5 minuten.

Met de auto

Neem vanaf de A10-Noord afrit 16, Volendam. Ga de Nieuwe Leeuwarderweg op richting Centrum. Neem na 2 kilometer afslag S118/Noord 100-399. Ga bij de stoplichten rechtsaf (Johan van Hasseltweg). Aan het eind van de weg ga je bij de stoplichten linksaf, daarna op de rotonde rechtsaf (Distelweg). Volg de Distelweg ongeveer 1 kilometer, tot je tegen de pont aanrijdt. Daar maakt de weg een haakse bocht naar links en wordt het de Grasweg. De Schramstudio’s zijn na 400 meter aan je linkerhand. Je kunt er gratis parkeren.

http://www.addmap.org