Hoe investeren wij uw bijdrage:

Met het bedrag dat wij maandelijks ontvangen van onze Traandeelhouders doen wij meerdere dingen. Ten eerste stelt het ons in staat om een aantal van onze vaste lasten te bekostigen, waardoor wij in alle rust kunnen werken en een uitvalsbasis hebben om onze producties te kunnen produceren.

Het overige gedeelte investeren we in de artistieke ontwikkeling van onze projecten, zoals onze nieuwe televisieserie ‘De Heuvels van Cynthia’ en onze muziektheaterproductie ‘BAAAAAA’ die volgend seizoen te zien zal zijn.

Onze doelstelling is om eind 2020 15% van onze inkomsten uit Traandeelhouders te halen (momenteel is dat 10%). Deze inkomsten vormen de basis van de groei van Circus Treurdier.

Dankzij uw investering kunnen wij de komende jaren werken aan onze artistieke groei en een duurzame en meer zelfvoorzienende toekomst.

Wat kunt u van ons verwachten:

Wij blijven toegankelijke, maar hoogwaardige muziektheaterprojecten realiseren, waar u en uw vrienden van kunnen genieten. Ook op het gebied van film en televisie blijven we nieuwe projecten ontwikkelen. Wij betrekken u nauw bij onze Treurdiercommunity door contact met u te onderhouden over belangrijke zaken die spelen binnen Circus Treurdier.

Uw Voordeel:

Daarnaast ontvangt u van ons enkele voordelen:

  • Als Traandeelhouder mag u één keer per kalenderjaar gratis naar een voorstelling van ons.
  • U ontvangt een TreurPin; een kleine broche als teken van uw Traandeelhouderschap.
  • We hebben een mooi plekje op onze website voor u gereserveerd, waar u als Traandeelhouder zult worden genoemd. Mocht u daar geen prijs op stellen, dan blijft u anoniem.
  • U wordt uitgenodigd voor de Dag der Melancholie; een jaarlijkse bijeenkomst speciaal voor de Traandeelhouders en Melancholisten (onze vrijwilligers). We organiseren voor u een theatrale middag onder elkaar  waarbij we tevens onze nieuwe zakelijke en artistieke plannen uit de doeken doen.

Culturele ANBI

ANBICircus Treurdier is door de belastingdienst aangewezen als culturele ANBI. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Ja, ik machtig Circus Treurdier om tot wederopzegging het onderstaande bedrag maandelijks van mijn rekening af te schrijven (SEPA-machtiging).
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Geboortedatum
?
Voorbeeld: 12/08/1975
Geslacht
IBAN nummer
?
Weet u uw IBAN niet? Klik hier
Straat + huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail
Datum
?
Voorbeeld: 12/08/1975
Plaats
 
Stichting Circus Treurdier
Bataviastraat 24 - unit 2.10, 1095 ET Amsterdam
Incassant-ID: NL78ZZZ343245020000